user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Zoek binnen onze site

Samenwerkingspartners van DigiPlein Westerkwartier

LogoSeniorWeb  

Login voor onze DigiPlein-vrijwilligers

Maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus

Op basis van alle informatie die ons nu bereikt over het Corona virus en de richtlijnen hierover vanuit het kabinet en het RIVM, hebben ook wij besloten onze maatregelen drastisch aan te scherpen.

We schorten met onmiddellijke ingang al onze activiteiten op, in elk geval tot en met 5 april a.s.

Dit betekent concreet het volgende:

 • Alle lopende cursussen en/of workshops worden opgeschort. Dat geldt óók voor die cursussen waarvan in de komende week de laatste les gegeven zou worden.

 • We starten in maart géén nieuwe cursussen en/of workshops (en dus ook geen Leren aan Huis of Workshop aan Huis of in de bibliotheek).

 • De beide nog geplande Slim op Pad mini-workshops gaan niet door.

 • In elk geval in maart zal geen deelname van ons meer plaatsvinden aan het Digitaal Spreekuur in de

  bibliotheken.

 • Ook de presentatie en inloopmiddag op 3 april gaan niet door.

 • We stoppen tot nader order helemaal met Klus aan Huis. In het geval een probleem erg dringend is,

  kunnen we proberen het op te lossen met behulp van Teamviewer (of een ander tool dat werken op afstand mogelijk maakt). In geen geval gaan we meer naar een klant toe.

  Uiteraard zullen we, zodra de situatie dit weer toelaat, alle cursussen en workshops gaan herplannen. We kunnen nu natuurlijk niet voorzien wanneer dat weer mogelijk is. Hopelijk al in april, maar wellicht wordt het nog later.

  We zullen dit herplannen uiteraard doen in overleg met de (co-)docenten, maar ook met de deelnemers. Eventueel kan ook besloten worden om de cursus of workshop over de zomer heen te tillen.

  Wanneer u op dit moment deelneemt aan een cursus of wanneer u zich hebt ingeschreven voor een workshop of cursus die in maart zou plaatsvinden of starten, dan nemen we contact met u op.

  De workshops die gepland staan voor april laten we op dit moment nog gewoon staan. We hopen hiermee duidelijk en volledig te zijn. Hebt u nog vragen laat het ons weten.